Prvi čovek Denvera: Nagetsi su želeli da Jokić igra za Srbiju

Tim Koneli, predsednik košarkaških operacija Denvera, izjavio je na završnoj konferenciji za medije da su svi iz organizacije Nagetsa želeli da Nikola Jokić igra za reprezentaciju Srbije tokom leta.
Jokić je, posle neverovatne sezone u kojoj je odigrao sve utakmice u regularnom delu, vodio Denver do polufinala plej-ofa Zapadne konferencije i osvojio MVP priznanje. Odlučio je da ne igra za nacionalni tim tokom leta zbog iscrpljenosti i želje da se što bolje oporavi i spremi za sledeću sezonu.
 
Jokić je pre nekoliko dana stigao u Sombor i potvrdio da neće igrati za Srbiju, koju očekuje prvo kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Beogradu, a, ukoliko sve bude kako treba, i put u Tokio.
 
Koneli je istakao da ni Denveru nije strano da prioritet daje NBA utakmicama, ali da su Nagetsi želeli da Jokić i ostali igrači nastupaju za svoje reprezentacije.
 
"Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali, uz to, takođe i razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka. Ova sezona je bila na poseban način komplikovana", kazao je Koneli.
 
Dodao je i da je srpski centar zasluženo proglašen najkorisnijim igračem NBA lige.
  • Dejan

    20.06.2021 14:54
    Dva lica
    Rebrača takođe Somborac tj. Prigrevčanin je za svoje zasluge dobio gradski parking da gradi tržni centar i još je dobio deo čitaonice i tamo imao elitni kafić, ali je mnogo zadužio ovu zemlju kvalitetnim igranjem za srj, scg i pristao na doček 1998 god, dok Jokić neće doček, neće da igra za reprezentaciju, ali je od tog Sombora i te političke SNS vlasti dobio gradski hipodrom, čak će zbog konja da izmeste starež i lokalni buvljak...
  • Nenad

    19.06.2021 22:31
    Kako mu je država pomogla da postigne uspeh?
    Ili je to plod isključivo njegovog rada i odricanja (i njegove porodice)?
    Banda na vlasti želi da se politički okoristi medaljom, koju bi tim za koji bi on igrao osvojio.
    Kao i Nikola Tesla, on NIJE OSTVARIO USPEH u Srbiji, nego u SAD. Da je ostao u Srbiji, motao bi kablove za 400 evra.
    Ništa on ne duguje Srbiji. Samo sebi i svojoj porodici. I Sjedinjenim Američkim Državama, u čijoj profesionalnoj ligi je POSTAO SLAVAN.
  • /

    19.06.2021 19:21
    /
    e kada bi nole tako hteo a ne da ga gledamo uz popove

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.