UEFA zabranila Nemcima da ofarbaju "Alijanc Arenu" u dugine boje

UEFA je zabranila Nemcima da ofarbaju "Alijanc Arenu" u dugine boje uoči utakmice trećeg kola na Evropskom prvenstvu između "Pancera" i Mađarske koja se igra u sredu.
Predlog gradonačelnika Minhena, Ditera Rejtera, stigao je uoči utakmice sa Mađarskom, reprezentacijom iz zemlje u kojoj su prava homoseksualaca kriminalizovana, i trebalo je da predstavlja znak tolerancije.
 
Međutim, organizatori Eura to ne žele, a Nemcima su i objasnili zašto. Svih 11 stadiona širom kontinenta na kojima se igraju utakmice mogu da budu samo u bojama UEFA i nacija koje učestvuju na turniru.
 
"UEFA je ta koja daje instrukcije oko konkretnog izgleda stadiona. Bilo je dobrih razloga da se Arena ofarba u dugine boje, ali je odluka da se to neće desiti", saopštio je portparol FS Nemačke.
 
Grad Minhen i Bajern su se dogvorili da Alijanc Arena zasija u duginim bojama, ali tek na Dan Svetog Kristofera 28. juna kada nema utakmice u Minhenu.
  • To jeste poremećaj

    28.06.2021 08:46
    Stop gej propagandi
    @ @delboy
    Šta pričaš ti, očigledno nemaš dete jer ne možeš da ga imaš sa istopolnim "partnerom".
    Deca sve do određenih godina uopšte ne vole suprotni pol. To je prirodno jer dečaci vole da se igraju svojih igara sa dečacima a isto važi i za devojčice. Vole svoje igre sa devojčicama.
    Niko njih ne mora da uči da vole suprotan pol. Oni kad za to dođe vreme, "otkriju" svoju seksualnost.
    Ali moraju da znaju šta znači peder a šta lezbejka.
    Inače ćete im vi "tolerantni" napuniti glavu da je to normalno kao i promena pola.

    A nije normalno, to jeste poremećaj. I treba vratiti u škole da se razgovara o tome da određeni deo populacije ima taj poremećaj koji se ne može lečiti.
  • eee

    25.06.2021 01:39
    Ako vam smeta sto smo heteroseksualni ne gledajte, nemojte nama da namecete vase ideologije mi vama nase ne namecemo
  • Лиманац

    23.06.2021 12:13
    @Овај што ми одговара
    Што би настрани и њихови подржаваоци рекли: „Ako ti smeta nemoj da gledas!!!1!1!”

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).