Vimbldon: Đere zaustavljen, prekinut meč Kecmanovića i Bautista Aguta

Laslo Đere eliminisan je danas sa Vimbldona, pošto je poražen u drugom kolu od Italijana Fabija Fonjinija sa 3:1, po setovima 3:6, 4:6, 6:0, 4:6.
U prvom setu odlučujući je bio šesti gem kada je Italijan uspeo da oduzme servis Đereu. U drugom i četvrtom setu Fonjini je uspevao da po dva puta napravi brejk i reši setove u svoju korist.
 
Đere je najbolje odigrao treći set kada je sa tri brejka priveo set kraju bez izgubljenog poena.
 
Fonjini će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Lojd Harisa i Andreja Rubljova.
 
Prekinut meč Kecmanovića i Bautista Aguta
 
Duel Miomira Kecmanovića i Španca Roberta Bautista Aguta prekinut je večeras zbog mraka, pri rezultatu 1:2 u setovima za Španca.
 
Osmi nosilac je brejkom u četvrtom gemu prvog seta stekao prednost koju je sačuvao do kraja seta. U drugom, Španac je uspeo dva puta da oduzme servis Kecmanoviću i sigurno privede set kraju.
 
Treći set se rešavao u taj-brejku, u kome je Srbin bio bolji i sa 7:3 izborio nastavak meča.
 
Španac će sutra u nastavak meča ući sa prednošću i u četvrtom setu, pošto je u trećem gemu uspeo da napravi brejk.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.