Bogdanović saigračima: Kapa dole svima, nije bio naš dan

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović podržao je prošle noći saigrače iz reprezentacije Srbije, posle poraza od Italije u finalu Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu.
"Nije bio naš dan, to je sport, dešava se i najboljima... Kapa dole svima koji su odvojili svoje vreme da budu deo reprezentacije i ovo leto! Idemo dalje", napisao je srpski košarkaš na društvenim mrežama.
 
Košarkaši Srbije izgubili su sinoć od Italije sa 102:95 u finalu Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu i tako ostali bez plasmana u Tokio.
 
Bogdanović je ovog vikenda završio svoju sezonu u NBA ligi pošto je njegova Atlanta poražena u finalu Istočne konferencije od Milvokija.
  • Goran

    05.07.2021 11:18
    Moram priznati da sam se iznenadio igrom Italije. Mada nije ni cudno jer im je liga u pet najjacih na svetu.
  • Dejan

    05.07.2021 10:06
    Mislim da mu je laknulo kao i vecini ovih sto su sinoc "igrali".
  • NSCitizen

    05.07.2021 09:55
    Bravo Bogdane
    Pa nije smak sveta.Život teče dalje.Nećemo se valjda sada sk...ti za ceo život zbog jedne izgubljene utakmice i Olimpijade.Bitno je da izvučemo pouke iz ovog poraza a ne da kukamo.U svakom slučaju potrebno je više dugotrajnog sistematskog rada sa mladima,više truda i rezultati će biti bolji.Ono što ne možemo da menjamo je negativan uticaj politike na sport ali će i to jednom proći.Jednostavno mora,ne može drugačije.Nikom nije dovijeka što kažu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.