Olimpijske igre biće bez publike

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju saopštili su danas da će se Igre održati bez gledalaca.
Olimpijske igre biće bez publike
Foto: Pixabay
To je saopšteno nakon što je Japan zbog situacije sa korona virusom proglasio vanredno stanje u glavnom gradu, koje će trajati tokom celog događaja.
 
Kako prenosi Rojters, ovo je bila očekivana odluka koja je donesena nakon razgovora Vlade, organizatora i predstavnika Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta.
 
Predsednica Organizacionog komiteta Olimpijskih igara u Tokiju Seiko Hašimoto izvinila se svima koji su kupili karte za takmičenja.
 
Premijer Japana Jošihide Suga rekao je da je zabrana prisustva navijača bila neophoodna kako bi se sprečio talas širenja novog delta soja virusa korona.
 
Olimpijske igre na programu su od 23. jula do 8. avgusta.
  • Novi sad

    08.07.2021 19:22
    Exit
    A kod nas ludilo...posle cemo svi u karantin
  • Jovan2

    08.07.2021 14:01
    Vazno je da na exitu sve moze, uz blagoslov kriznog staba. Ima gratis bat da se uradi, al nije obavezan vise od raspolozenja.
    Cak i posta radi do 20h. Da mi je videti facu zena koje rade kad su im to rekli.
  • pawlle

    08.07.2021 11:41
    budale

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.