Đoković i Kecmanović u drugom kolu Olimpijskih igara

Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je pobedio 139. tenisera sveta Uga Delijena iz Bolivije posle dva seta, 6:2, 6:2.
Prvi teniser sveta pobedio je u meču koji je trajao 61 minut.
 
Đoković je četiri puta oduzeo servis Delijenu, koji nije imao nijednu brejk loptu.
 
Đoković će u drugom kolu igrati protiv 48. tenisera sveta Nemca Jana Lenarda Štrufa.
 
Štruf je ranije danas pobedio Brazilca Tijaga Monteira posle dva seta, 6:3, 6:4. 
 
Miomir Kecmanović je dobio Kamila Majhšaka u dva seta u prvoj rundi olimpijskog turnira u Tokiju. Po setovima je bilo 6:4 i 6:2. Naredni rival će mu biti Igo Amber koji je u dva seta dobio Pabla Anduhara.
 
Kecmanović je odlično počeo meč jer je napravio brejk u prvom gemu, ali je Majhšak uspeo da se vrati u šestom gemu. Tada je uzeo servis srpskom igraču koji je odmah iza toga sebi vratio brejk viška. Tako je Miomir završio prvi set rezultatom 6:4.
 
U drugom setu Kecmanović počinje sa dva brejka i vodio je 4:0. Uzeo je iza toga Krajinović još jedan brejk i dobio je drugi set 6:2.
 
Meč je trajao ukupno sat i 18 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.