Sudar Verstapena i Hamiltona veliki udar na budžet Red Bula

Sudar Maksa Verstapena i Luisa Hamiltona na Velikoj nagradi Velike Britanije koštaće ekipu Red Bula 1.800.000 dolara, izjavio je direktor tima Kristijan Horner.
Horner je izjavio da će sudar "imati ogromne posledice za Red Bul" u nastavku sezone.
 
Brojka koja će biti uložena u popravku bolida iznosi više od jednog procenta budžeta za celu sezonu, koji je ove godine smanjen na 145.000.000 dolara.
 
Hamilton je pobedio na Velikoj nagradi Velike Britanije i pored kazne od 10 sekundi koju je dobio zbog udesa, i tako je smanjio prednost Verstapena u generalnom plasmanu sa 32 na osam poena.
  • Љубитељ формуле

    24.07.2021 17:45
    Имате ви пара
    Нисте за жаљење.
  • sandu

    24.07.2021 15:49
    E pa, gospodo iz Red Bull-a, ako vam je 1,8 meleona bilo cega osim dinara "veliki udarac na budzet" mozda bi trebali da razmislite o promeni biznisa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.