OI: Đoković i Stojanović bez finala, boriće se za bronzu

Srpski miks dubl u sastavu Novak Đoković i Nina Stojanović nije se plasirao u finale olimpijskog teniskog turnira u Tokiju.
Oni će se boriti za bronzanu medalju pošto su poraženi od ruske kombinacije Jelena Vesnina/Aslan Karacev, 7:6 (4), 7:5.
 
Novak i Nina su prethodno u četvrtfinalu pobedili u dva seta Nemce Laurz Zigemund i Kevina Kravjeca, 6:1, 6:2.
 
Vesnina i Karacev su prethodno savladali poljsku kombinaciju Iga Švjontek/Lukaš Kubot, 6:4, 6:4.
 
Pobednici ovog polufinala će se u borbi za zlato sastati sa ruskom kombinacijom Anastasija Pavljučenkova/Andrej Rubljov.
 
Oni su pobedili Australijance, Ešli Barti i Džon Pirs, 5:7, 6:4, 13:11.
  • &

    30.07.2021 19:23
    За три године, само сингл, посебни услови за смештај и тренинг, без циркуса у селу, ако хоће злато. Вероватно је прокоцкана шанса за голд слем. Само да сада не крене минус......а и заболе ме, не знам....
  • Zao mi je

    30.07.2021 18:58
    Da bar Hrvati nisu osvojili zlato u dublu - ovako mi je jos teze.
  • Jokic

    30.07.2021 16:41
    Sta mu je uopste trebala ova avantura sa olimpijskim igrama? Nema uz sebe svoj tim, nema dovoljno vremena za odmopr izmedju Wimbledona i OI, nema vise ni mladost i snagu da izdrzi napore vrermenski bliskih turnira a izgleda nema ni dovoljno mozga da to skapira. Ovako je doveo u opasnost osvajanje i US Opena a svakako ce mu ostati velika mrlja u karijeri, pokusavao je da osvoji turnir na OI i nikad nije uspeo, to je sasvim drugacije da nije igrao i da je rekao da je to drugorazredni turnir manje vredan od GS, stoga ce u trci za GOAT-a da mu neuspeh na OI da uzimaju kao veliki minus.

    No glavu gore, US Open je za mesec dana, u oporavak i da bar uzme godisnji Grand slam a sledece godine i jubilarni 10-ti AO i jos jedan Wimbledon. Iz mojih usta u bozje usi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.