Španović: Najjeftinija zlatna medalja koja je mogla da se osvoji

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je danas, posle osvojenog četvrtog mesta, da je zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju bila "najjeftinija" zlatna medalja koju je mogla da osvoji.
"Kada ne uradiš ono što si planirao, onda ti je sasvim svejedno koji je plasman. Bila je ovo 'najjeftinija' zlatna medalja koja je mogla da se osvoji", rekla je Španović za RTS.
 
Španović nije uspela danas da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je finale završila kao četvrta.
 
Srpska rekorderka i bronzana iz Rija je najbolji rezultat u finalu ostvarila u drugoj seriji kada je skočila šest metara i 91 centimetar, što je za devet centimetra manje nego što je skakala u kvalifikacijama.
 
"Nemam potrebu bilo šta da kažem - završilo se kako se završilo. Verovatno ću sutra znati šta da kažem, prvo sebi pa onda i svima ostalima. U svakom slučaju, hvala na podršci", rekla je Španović.
  • Milicv

    03.08.2021 21:26
    Skok
    Dubai je kriv.....
  • Ivana

    03.08.2021 19:00
    A ko smo mi?
    Ko smo mi da komentarišemo?! Bravo, ljudi, na trudu i želji da predstavljate Srbiju. Ovo je vaš san i nismo ga, nažalost, dosanjali sa vama: Ivanom, Novakom i drugim sjajnim sportistima. Više su oni ovo želeli od svih nas, koji dajemo sebi za pravo komentarisati ih. Sigurno.
  • Siniša

    03.08.2021 14:59
    Jadno
    Bitno da im država od novca građana daje nagrade i nacionalne penzije, treba daih je sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).