Stojanović: Nisam imala priliku da odigram najbitniji meč karijere, ipak je čast igrati sa Đokovićem

Teniserka Nina Stojanović nastupala je na Olimpijskim igrama zajedno sa Novakom Đokovićem u konkurenciji mešovitih parova, ali se srpski dubl nije borio za bronzanu medalju.
Zbog Đokovićevih povreda, bronzu su automatski dobili Australijanci - Ešli Barti i Džon Pirs.
 
Đoković, osvajač 20 grend slem titula, nije uspeo samo nekoliko sati pre tog duela da dođe do bronze u singlu jer je poražen u duelu sa Pablom Karenjom-Bustom.
 
Nina Stojanović se oglasila povodom nastupa u Tokiju istakavši da joj je veoma žao zbog toga što se nije borila za medalju, ali i da joj je bila izuzetna privilegija da nastupa u paru sa Đokovićem.
 
"Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se borila kada sam shvatila da neću imati priliku da odigram najbitniji meč svoje karijere - da se borim za olimpijsku medalju. Takođe shvatam koliko me je nastup na OI ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi i mnogo radosti. Želela bih da kažem da sam zahvalna pre svega što sam bila među najboljim sporistima sveta. Bila je čast i privilegija igrati u paru sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi slede. Cenim svaki minut koji sam provela u Tokiju na Igrama", napisala ja na društvenim mrežama 25-godišnja Nina Stojanović.
 
Ona je podelila fotografije na kojima su ona i Novak uz natpis "onda i sada" - na prvoj se vidi ona kao devojčica i navijač kako se fotografiše sa Đokovićem, dok su na drugoj u mešovitom dublu na OI.
 
  • sikter botovi

    05.08.2021 07:09
    Alo botovi oladite, nece Novak da umre na terenu da bi vam se Vucic mogao hvaliti jos jednom medaljom.
  • cincibor

    05.08.2021 06:45
    "Dzaba vam novci,.."
    Nas Panonski Mornar lepo rece onomad:"Dzaba vam novci,moji sinovci"... Izgubiti je sportski. Poraz boli, ali bi trebalo da se podnese bez lomljenja i bacanja reketa na tribine... Male su premije na Igrama, ali se za nikakve pare ne "izdaje" Zemlja, a jos manje partner u takmicenju... Moja baka bi rekla: "Nije lepo"! U najmanju ruku.. Milioni na drugim takmicenjima i od sponzora su sigurno primamljiviji.. Ali, Nole - nisi morao na Olimpijske igre. Bolje da si ostao na svojoj jahti... Jahti je vise, a obraz je jedan. Uzdravlje!!!
  • Stevan

    05.08.2021 01:27
    Vulinovo prokletstvo
    Stiglo ga Vulinovo prokletstvo. Neprostivo ponasanje na OI za vrhunskog sportistu. Nije ovo prvi put da svojim ponasanjem baca ljagu na prethodne uspehe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.