Navijači Partizana skandirali Ratku Mladiću, prekid i pobeda crno-belih u Pazaru

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć u Novom Pazaru istoimenog domaćina sa 4:1, u meču četvrtog kola Super lige Srbije, koji je bio prekinut više od 40 minuta zbog skandiranja navijača.
Glavni sudija Miloš Milanović je u finišu prvog poluvremena prekinuo utakmicu jer su simpatizeri Partizana smešteni na istočnoj tribini klicali haškom osuđeniku Ratku Mladiću i uzvikivali parolu "nož, žica, Srebrenica".
 
Pristalice gostiju to su učinili još nekoliko puta, da bi u 57. minutu usledio prekid duži od 40 minuta.
 
Susret je nastavljen kada je na intervenciju zvaničnih lica ispražnjena tribina sa navijačima crno-belih.
 
Beograđani su poveli golom Bibrasa Natha u 42. minutu, a strelci za Partizan pre prekida u drugom poluvremenu bili su Slobodan Urošević u 49. i Rikardo Gomeš u 56. minutu, posle velike greške pazarskog golmana Miloša Ostojića.
 
Sejduba Suma je u 74. minutu povisio na 4:0, posle asistencije rođenog Novopazarca u ekipi Partizana Sameda Baždara, koji je debitovao u najjačem domaćem takmičenju.
 
Konačan rezultat postavio je Lazar Mihailović u 90. minutu.
 
Partizan je lider Super lige Srbije sa maksimalnih 12 bodova, dok je Pazar na 14. mestu sa dva osvojena boda.
 
Novi Pazar u petom kolu gostuje Voždovcu, a Partizan dočekuje Metalac.
  • Лиманац

    09.08.2021 22:29
    Херој а не злочинац!
    Толико.
  • Goran

    09.08.2021 21:28
    @Vojni
    09.08.2021 • 09:56
    Rok
    "Red disciplina...zakon propisi pravila..Ukidanje "Farmi"i ostalih zapadnih šund "vrlina""..


    Ima zapad i dobrih stvari.
    Niko nas nije terao da uzimamo sa zapada samo ono sto ne valja.
  • Vojni

    09.08.2021 09:56
    Rok
    Red disciplina...zakon propisi pravila..Ukidanje "Farmi"i ostalih zapadnih šund "vrlina" Hapsenje kriminalaca od vrha do dna...zabrana svih anticivilizaciskih nemoralnih pojava..kako srpskog šovinizma tako i ANTISROPSKOG šovinizma...tipa "V/republjik"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).