Za sedam minuta prodato 150 hiljada Mesijevih dresova PSŽ

Lionel Mesi je potpisao za Pari Sen Žermena (PSŽ), a koliko je to velik događaj za klub iz Pariza opisuje činjenica da je u rekordnom roku prodato čak 150.000 dresova s njegovim imenom i brojem 30.
Za sedam minuta prodato 150 hiljada Mesijevih dresova PSŽ
Foto: FoNet/AP
PSŽ-ova trgovina na internetu - prodaja dresova počela je u 23h u utorak, a već u 23:07 su svi dresovi bili rasprodati. Osim toga, od trenutka kad je Mesi potpisao za PSŽ, neprekidno postoji red pred fan šopom na Parku Prinčeva.
 
Navijači čekaju priliku da ugrabe svoj dres s imenom nove zvezde kluba.
 
Cena dresa u zvaničnoj PSŽ-ovoj radnji je 108 evra, a pojedini navijači odlučili su odmah i da zarade. Oni koji su uspeli da se dokopaju dresa sada ga prodaju po rekordnim cenama koje dosežu iznose od nekoliko hiljada evra.
 
Oni koji nisu stigli do dresa putem interneta, jutros od ranih sati čekaju u redu kako bi kupili.
 
  • rale

    12.08.2021 09:02
    Za 108 eur je moguće kupit solidan broj knjiga ili internet kurseva da se nešto pametno uradi sa životom, ali eto...
  • Nimbus

    12.08.2021 08:47
    @dijasporac
    "sve to vise ne vazi"
    Kako ne vazi? Vazi i vazice. Covek je obelezio jednu epohu u Barseloni. Ti dresovi su vredniji od ovog PSG-ovog.
    E sad, za one sto se biju i cekaju danima ispred prodavnice, i sto moraju da imaju dres sto pre, tuzno i vredno sazaljenja. Pa PSG ce stancati taj dres dok god ima ko da ga kupi, a bogami ima. Nece nestati, nije to ogranicena serija. To je isti tip ljudi koji danima ceka ispred Apple-ove prodavnice da bi dao 1000 eura za iPhone koji treba da izadje.
    "Dok je ovaca, nece falit vune"
  • dijasporac

    12.08.2021 00:50
    Meni zao svih onih klinaca koji po celom svetu nose barcelonine dresove sa brojem 10 i imenom Mesi, sve to vise ne vazi. Neverovatno koliko tih dresova ima i u Kanadi i u USA gde generalno fudbal nije toliko popularan. Verovatno najprodavaniji dres u istoriji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.