Ronaldo zvanično u Junajtedu: Radujem se da ponovo vidim pune tribine

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zvanično je potpisao ugovor sa Mančester Junajtedom u kojem će ostati naredne dve sezone.
Kako se navodi na sajtu kluba iz Mančestera, svi u klubu su uzbuđeni što se Ronaldo vraća u klub gde je igrao od 2003. do 2009. godine.
 
Sam Ronaldo je povodom povratka u klub koji za njega ima "posebno mesto u srcu" rekao da je izuzetno srećan zbog poruka koje su mu fanovi poslali nakon objave da se vraća na Old Traford.
 
"Jedva čekam da zaigram na punom stadionu i vidim navijače ponovo. Posle reprezentativnih mečeva ću se priključiti timu i nadam se da je pred nama jedna uspešna sezona", poručio je Ronaldo.
 
Šef stručnog štaba Mančester Junajteda i nekadašnji Ronaldov saigrač u crvenom dresu Ole Gunar Solskjer rekao je da je izuzetno srećan zbog povratka ronalda tamo gde je sve i počelo.
 
"Ne mogu se pronaći prave reči da se opiše Kristijano. On nije samo neverovatan plejer, već je i sjajan čovek. Da bi čovek igrao na tako visokom nivou toliko dugo, potrebno je da budete veoma posebna osoba. Nemam sumnje da će ronaldo nastaviti da impresionira sve nas, njegovo prisustvo biće od velikog značaja za sve mlade igrače", poručio je Norvežanin.
 
On je dodao da Ronaldov povratak pokazuje jedinstvenu privrženost klubu.
 
Kako navodi Beta, naknada od 15 miliona evra biće ispalećna Juventusu tokom narednih pet godina, a iznos bi mogao da bude povećan na još osam miliona evra, u zavisnosti od učinka 36-godišnjeg napadača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.