Đoković o GOAT trci: Samo nek se priča o tome

Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je o raznim temama na konferenciji za novinare.
Đoković je prošao u treće kolo pobedom nad Talon Griksporom 3-0, u meču koji je trajao 99 minuta.
 
Novak je bio raspoložen posle meča.
 
Nekoliko puta je Đoković rekao da su ga Rodžer i Rafa gurali da dođe do ovde gde je sada. Novinar ga je pitao, ko je bolji od njih dvojice na neutralnoj podlozi?
 
"Nešto najbolje što sam video je kad su igrali onaj meč gde je teren bio pola šljaka pola trava, to je bilo neverovatno. Ko god se toga setio je genije. Ko god je pobedio tu, to je odgovor na to pitanje", rekao je Đoković, ali je novinar tražio dodatno objašnjenje.
 
On je rekao i da je teško reći ko je bolji od njih dvojice. 
 
"Nas trojica smo svi različiti. Svako ima svoj stil i svako je imao drugačiji put. Svi smo imali neverovatne uspehe, neko je bolji na jednoj, neko na drugoj podlozi. Rivalstvo između nas trojice je fenomenalno za naš sport. Što više se priča o GOAT trci, to je bolje za naš sport. Nadam se da će ljudi nastaviti da pričaju o tome", objasnio je Novak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.