NHL planira da oštrije kazni nevakcinisane hokejaše

Najjača profesionalna liga u hokeju američki NHL planira da oštrije kazni nevakcinisane igrače ukoliko budu pozitivni na korona virusu, što je deo novog protokola za predstojeću sezonu.
NHL planira da oštrije kazni nevakcinisane hokejaše
Foto: Pixabay
Timovi će moći da suspenduju nevakcinisane igrače, koji ne bi dobijali platu ukoliko ne mogu da se takmiče i sve to je deo protokola prema anonimnom izvoru koji je upoznat sa novim pravilima, a koja još nisu objavljena, javlja AP.
 
Revakcinisani hokejaši ukoliko se zaraze biće tretirani kao da su povređeni i dobijaće platu, a od trenera i stručnog štaba se takođe zahteva da budu potpuno vakcinisani.
 
Zvaničnici NHL lige ranije ovog leta su procenili da će oko 90 odsto igrača biti potpuno vakcinisano pre nego što uđu u trening kampove kasnije ovog meseca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).