Odbojkaši Srbije u dugih pet setova izgubili od Poljske

Odbojkaši Srbije izgubili su meč trećeg kola Evropskog prvenstva protiv reprezentacije Poljske nakon iscrpljujuće borbe na terenu rezultatom 3:2 (25:21, 23:25, 20:25, 25:20, 16:14).
Naši odbojkaši izgubili su prvi set i, u neizvesnom drugom setu, uspeli da dođu do izjednačenja.
 
Treći set je nagoveštavao nastavak opake borbe - nijedna ekipa nije se predavala i Srbija je prva stigla svoj brejk. Smešio nam se preokret u setovima i upravo to se dogodilo u krakovskoj areni.
 
Četvrti set poveli su Poljaci, odlučni da se osvete aktuelnim evropskim prvacima. Stigli su Srbiju u setovima - 2:2.
 
U odlučujućem setu nije bilo mesta za grešku. Ipak, nekoliko grešaka naših odbojkaša koštale su nas u jednom trenutku, ali vratili su se momci u igru. 
 
Kratko je trajala radost jer su Poljaci u odlučujem setu bili ipak bolji, nakon nešto više od dva sata snažne igre.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.