VIDEO: Slovenačkim odbojkašima pustili "Bože pravde" umesto "Zdravljice"

Odbojkaši Slovenije doživeli su veliku neprijatnost nakon što im je u polufinalu Evropskog prvenstva u odbojci puštena himna "Bože pravde".
VIDEO: Slovenačkim odbojkašima pustili "Bože pravde" umesto "Zdravljice"
Foto: Youtube (Screenshot)
Uoči prvog polufinalnog duela u kom odbojkaši Slovenije igraju protiv Poljske, na intoniranju himne začulo se srpska "Bože pravde" umesto slovenačke "Zdravljice".
 
To je izazvalo pomešane reakcije publike i navijača, neki su se, doduše, nasmejali, dok su se čuli i glasni zvižduci sa tribina.
 
Greška je ubrzo ispravljena, ali Poljacima, koji su domaćini ovog turnira, ovo se izvesno neće zaboraviti.
 
  • Andrija Šrek

    19.09.2021 17:34
    ...
    S tim Poljacima stvarno nešto nije u redu...Prvo onaj zakon protiv abortusa, pa poljski nacisti, pa sad provociraju Slovence, pa varaju na video-challenge-u i ipak izgube...
    Treba Slovenci sledeći put kad Poljska bude igrala na njihovom terenu, da im puste himnu "Hej Sloveni", pa šta, isto počinje...;-)
  • Lustrator

    19.09.2021 05:54
    @Milica
    Ako već toliko pljuješ po ateisti Dušanu, napiši Bog pravilno sa velikim slovom!
  • Lustrator

    19.09.2021 05:47
    @haha
    Možeš zameniti himne jedino ako su ti obe nepoznate! Prema tome, ako su "Janezi" nebitni i mi smo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.