Zoran Terzić izabran za najboljeg trenera Evrope

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić proglašen je večeras na Gala večeri CEV-a u Ljubljani za najboljeg trenera Evrope ove godine.
Terzić je u 2021. godini sa reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a Srbija je jedina zemlja sa dve medalje na tim takmičenjima.
 
Pored njega za najboljeg trenera u muškoj konkurenciji proglašen je Francuz Loran Tili.
 
Za najboljeg igrača i igračicu proglašeni su Ervin Ngapet (Francuska) i Paola Egonu (Italija), Joana Hajdrih i Anuk Verž (Švajcarska) su najbolje igračice na pesku, dok su to u muškoj konkurenciji Norvežani Andres Mol i Kristijan Sorum.
 
Kore Mol je izabran za najboljeg trenera u odbojci na pesku, dok je Tanasis Belgiratis iz Grčke dobitnik nagrade za životno delo.
 
Nagrade za najbolja takmičenja dobila su Evropska prvenstva u obe konkurencije, odnosno svih osam organizatora (Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Poljska, Češka, Estonija i Finska).
 
Srbiju su na Gala večeri predstavljali predsednik Odbojkaškog saveza Zoran Gajić i prvi potpredsednik Đula Mešter.
  • Dragan

    04.10.2021 06:26
    Ah
    Uz lovu i ćevape i moja baba bi bila naj bolja.Kad se nešto dogodi u Londonu,Briselu,Berlinu,Njujorku,Stokholmu javite mi.
  • Зора

    25.09.2021 06:55
    Браво!
    Мајсторе! Идемоооооо!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.