Đoković definitivno ne igra u Indijan Velsu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saopštio je večeras da je odustao od učešća na turniru masters serije u Indijan Velsu.
Masters u Indijan Velsu na programu je od 4. do 17. oktobra i organizatori su najavili da će Đoković igrati, ali je on ipak odustao.
 
Razlog tačnog otkazivanja nije poznat, ali se pretpostavlja da je u pitanju iscrpljenost nakon veoma teške sezone u kojoj je Novaku zamalo izmakao kalendarski grend slem.
 
"Žao mi je što ove godine neću videti svoje navijače u Indijan Velsu i što neću igrati u pustinji, svom omiljenom mestu. Nadam se da se vidimo sledeće godine", rekao je Đoković, koji je u Kaliforniji osvojio pet titula, poslednju 2016. godine.
 
Direktor turnira Tomi Has naveo je da svi u Kaliforniji obožavaju Đokovića.
 
"Nadamo se da ćemo ga sledeće godine videti kako se bori za rekordnu, šestu titulu u pustinji", istakao je Nemac.
 
Još uvek nije poznato kada će se svetski "broj 1" vratiti na teren, a vrlo lako bi to moglo da se desi tek 2022. godine.
  • Andrija Šrek

    30.09.2021 11:18
    ...
    Pa dobro, mora čovek da bere grožđe...
  • Oldtimer

    29.09.2021 23:36
    Uspeh /Neuspeh
    Uspeh ne traje večno,jedino neuspeh nema granice.
    Dete moje,uzor si milionima dece,ti vise nisi bitan,nemaju veze tvoji 21-vi i ostali trofeji već častan završetak karijere...Neodlazak u USA i izbegavanje turnira je dokaz slabosti i kukavičluka...a naučio si nas na suprotno....Ne zabrljaj sad pri kraju,još ti nije vreme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).