Gol Vlahovića za važna tri boda Srbije u Luksemburgu

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u gostima selekciju Luksemburga sa 1:0, u šestoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.
Jedini gol na meču za važnu pobedu Srbije postigao je Dušan Vlahović u 68. minutu.
 
Srbija je upisala četvrtu pobedu u kvalifikacijama i trenutno je prva na tabeli Grupe A sa 14 bodova, odnosno ima bod više od Portugala koji ima meč manje.
 
Luksemburg je treći sa šest bodova, bod manje ima Irska, dok je Azerbejdžan poslednji sa jednim bodom.
 
Srbija se mučila u Luksemburgu, nikako nije uspevala da opasnije zapreti, sve do 68. minuta kada je Vlahović zatresao mrežu domaćeg tima.
 
Pola posla kod gola odradio je Miloš Veljković koji je sjajno proigrao Vlahovića nakon čega je igrač Fjorentine lepo matirao golmana Luksemburga.
 
Srbija je posle tog gola zaigrala bolje, Vlahović je u 92. minutu postigao još jedan pogodak koji je poništen zbog ofsajda, tako da se rezultat do kraja meča nije menjao.
 
Fudbaleri Srbije će u utorak na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Azerbejdžan, dok će Luksemburg gostovati Portugalu.
  • Cirkaš

    10.10.2021 16:18
    Ipak
    Iz sumnjive pozicije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).