Kovač za otkaz saznao od igrača

Doskorašnji selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač rekao je da o tome da više nije strateg nacionalnog tima nije saznao od Saveza, već od igrača Marka Podraščanina.
"Mi treneri ne treba da budemo iznenađeni. Neko ko komanduje je odlučio da to nije dobro što radimo i napravio je tu vrstu smene. Mislim da je trebalo da se pozove i da se kaže. Ne treba da mi to jave drugi. To je jutros uradio Podraščanin, rekao mi je: 'Žao mi je, sad sam pročitao na portalu'", rekao je Kovač za Nova.rs.

 

Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu bila četvrta.
 
"Mogli smo bolje. Postoji niz činjenica, ali nemam nameru da se pravdam. Trudio sam se da radim svoj posao najbolje, normalno da je čoveku krivo, ali bavim se takvim poslom da to spada u rok službe. Stvarno nemam nameru, niti razlog da se sa nekim prepucavam, niti da objašnjavam. To je takva situacija, komandujući u Savezu nije zadovoljan i kraj priče. Nadam se da će neko drugi da bude bolji i uspešniji", naveo je Kovač.
 
Odbojkaški savez Srbije danas je saopštio da Kovač nije više selektor reprezentacije.
 
Kako je navedeno, predsedništvo Odbojkaškog saveza na redovnoj sednici donelo je odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom.
  • ST

    23.10.2021 22:38
    Bobo,cast je jedna,a njihova sramota je vecna!
  • Svetlana

    23.10.2021 22:29
    Svaka cast za cetvrto mesto
    U zemlji gde nema bazena, terena, drveta, gde je hrana preskupa bavite se ne fudbalom i samo se kvalifikovati za prvenstvo je vec velik uspeh!
  • Aleksandar

    23.10.2021 22:20
    Legenda
    Nekada izvanredan igrac, a sada pravi trener. Nije lose malo razdrmati ekipu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.