Reprezentacija Srbije deklasirala Katar pred "meč odluke" protiv Portugala

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je reprezentaciju Katara u prijateljskom meču na stadionu Rajko Mitić u Beogradu rezultatom 4:0.

Ova utakmica poslednja je priprema pred odlučujući kvalifikacioni meč reprezentacije u nedelju u Lisabonu protiv selekcije Portugala.

Prvi gol na meču, a i prvi u svojoj reprezentativnoj karijeri postigao je Saša Lukić u poslednjem minutu prvog dela igre.
 
Već nakon osam minuta drugog dela igre Srbija je vodila sa 3:0, prvi pogodak u drugom poluvremenu delo je Luke Jovića, dok je dva minuta kasnije na asistenciju Nemanje Radonjića mrežu zatresao Dušan Vlahović.
 
Konačni rezultat i ubedljivu pobedu nad domaćinima narednog Mundijala postavio je u 83. minutu Sergej Milinković Savić nakon asistencije Dušana Vlahovića.
 
Ukoliko reprezentacija Portugala u večerašnjoj utakmici protiv Irske ostvari očekivani rezultat i slavi u Dablinu, Srbiji će u nedelju biti potreban trijumf protiv Portugala kako bi obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine.
 
Ukoliko Srbija ne dođe direktnog plasmana u Katar, to će moći da uradi kroz baraž.
  • G

    12.11.2021 10:41
    Revanš
    Setite se kako smo nepravedno izvukli bod u Bg. Razbiće nam se to od glavu u nedelju.
  • Ш

    12.11.2021 09:44
    1000 ljudi pratilo mec protiv Katra. Sramota. Za koga pravite nacionalni stadion!?!? Bolje mecevi reprezentacije da se igraju u unutrasnjosti. Bili bi puniji stadioni I daleko bolja fudbalska atmosfera. Velike beogradzane,patriote, mrzi da odu do Ade da se prosetaju a ne,kamoli da odu na utakmicu svoje drzave. Elem,sad Tek vidimo koliko Nas je kostao onaj autogol protiv iraca... Mi smo poznati Po tome da uvek zaseremo kada je najbitnije. Iskren da Budem,ne verujem u direktan plasman na Svetsko Prvenstvo. Mi smo u grupi primili gol od svejedne reprezentacije,to je strasno. Odbrana nam je 0. Srecno protiv Portugala. I nemojte samo da nas obrukate pa da primite petardu.
  • ST

    12.11.2021 08:05
    Maksimalno remi,voleo bih da gresim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.