Fudbaleri Srbije plasmanom na Svetsko prvenstvo obezbedili milione dolara

Srbija će plasmanom na Mundijal u Kataru dobiti veliku finansijsku injekciju.
Sa sportskim uspehom ide i novac, pa će tako Fudbalski savez Srbije dobiti ukupno 12 miliona dolara kao nagradu od FIFA što će biti na planetarnoj smotri.

Od toga će dva miliona dolara biti za organizaciju priprema, a 10 miliona kao čista nagrada i to je najviše novca u istoriji koliko će učesnici u Kataru prihodovati.

I to nije sve, pošto prolaz u nokaut fazu vredi dodatna dva miliona, četvrtfinale 16 miliona (bez priprema), četvrto mesto 25, treće 30, drugo 40, a šampion će dobiti ček na astronomskih 50 miliona.
 
FIFA je za čak dva miliona dolara uvećala nagrade u odnosu na SP u Rusiji, na kojem je Srbija bila.
 
Mundijal u Kataru igra se od 21. novembra do 18. decembra naredne godine.
  • Dusan Dzigurski

    15.11.2021 15:57
    Tako, tako, neka se zna zasto oni igraju za reprezentaciju. Daj, bre, suske, zato se igra za drzavni tim. Kakav patriotizam, lepo je to neko rekao, patriotizam se ne jede. Lova, brate, zato fudbal i postoji.
  • Keka

    15.11.2021 11:36
    @Bob Rock
    Da li je Vucic zamolio penzionere kada im je uzeo/oteo 10% penzije?
  • Podbarac

    15.11.2021 10:33
    Al' ste dosadni...
    To "milionče" kad se podeli na sve njih, pa minus porez, nije ni 70,000 E.
    Nije malo i ja bih voleo da ih imam, al' me neće lutrija.

    Tek obrni-okreni, to je nešto oko 5 puta manje od onog što je onaj kriminalac dobio u samo jednom rijalitiju - da zabavlja dokonu-gladnu naciju. A pri tome su oni tim "miliončetom" eto i zaradili-doneli 12 drugih miliončeta.

    Najdosadniji i najglasniji su kanda oni koji botuju za neke politiĆare koji samo kvare tzv. "opoziciju" - za politiĆare kojima ne pada na pamet da daju milionče barem jednom u životu (u prevodu oko 0,17% od ličnih para za koje se zna, a koje su "čisto" stekli pre AV).

    E pa, dragi moji i opozicijo - ako 'oćete moj glas (a verujem i ostalih koji će verovatno ko ja ostati kućama...) - počistite prvo u svojoj kući: Sve bivše ministre, direktore i politiĆare iz vremena Slobe u penziju, ali zapravo.

    Pa da vidite koliko će ljudi izaći na glasanje i koliko će ko glasova da dobije! E sad - da l' vam je do programa ili do fotelja? Da pogađam ili ne moram, pa ne moram ni da izlazim da glasam?

    Tolko.

    PS
    Ajd objavite jedared moj komentar - evo bio sam fin i nisam puno pljuvao presvetlu opoziciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).