VIDEO Pogledajte slavlje fudbalera Srbije u svlačionici; Piksi: Da li ste, bre, normalni?

Euforija zbog plasmana reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru ne jenjava.

Srbija je golovima Tadića i Mitrovića uspela da preokrene rezultat u Lisabonu, i da savlada favorizovani Portugal, rezultatom 2:1.

Premda su mnogi, ponajviše kladionice, veliku prednost davali selekciji Portugala, izabranici Dragana Stojkovića Piksija pokazali su borbenost na terenu i uspeli da izbore direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Biće to drugi uzastopni Mundijal za reprezentaciju Srbije.
 
 
Nakon utakmice fudbaleri su slavili u svlačionici pevajući popularnu pesmu Manjifika "Pukni zoro", uz skandiranje "Dajte Brazil da se igramo".
 
Selektor Piksi je u jednom momentu prekinuo slavlje.
 
"Da vas pitam, ovako, pošteno: Da li ste, bre, normalni. Šta radite ovo, bre? Bežite", odmahnuo je rukom, uz osmeh, Dragan Stojković Piksi, nakon čega je nastavljeno slavlje.
 
  • Milan NS

    15.11.2021 11:46
    Sve super
    osim što je ONAJ us*ao sa milion evra
  • komentator

    15.11.2021 10:42
    komentar
    Svaki trud se isplati. Bravo momci. Svaka čast.
    Nastavite tako!
  • Bravo

    15.11.2021 10:10
    Bravo
    Bravo❤❤❤!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.