Fudbaleri Srbije doniraju premiju od milion evra za lečenje bolesne dece

Fudbaleri Srbije odlučili su da milion evra premije koju im je predsednik Aleksandar Vučić obećao za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine doniraju u humanitarne svrhe.

Oni su odlučili da novac doniraju za lečenje bolesne dece, javljaju beogradski mediji.

Prema navodima medija, novac je jutros uplaćen na račun Fudbalskog saveza Srbije.

Odluka o prebacivanju novca doneta je na sednici Vlade Srbije koja je danas održana.
 
Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. pobedom nad Portugalom, a odlučujući gol postigao je Aleksandar Mitrović u 90. minutu.
  • predrag

    19.11.2021 13:39
    Prosto:
    Fudbalere, za razliku od predsednika, sramota je gde se deca lece sms-om, a 400.ooo penzosa ima manje od 100 evra penzije, da uzmu te poklonjene pare pa ih daju onima kojima vise treba.
    Eh kad bi tako poklanjao svoje pare, a ne penzionerske ?!

    Beskucnika i sirotinje sve vise (a i prebogatih lopova), ne bi me cudilo da kaze: E sad cete svi 10 god na minimalac, a platicemo Bezosu ili Masku da lansiraju Srbina na Mesec.
  • neverica

    16.11.2021 20:00
    neverica
    Pobedili u utakmici sezone, i umesto da se svi raduju, i fudbalere da puste da se raduju. I da se zavrsi na tome, od njih javnost kamci pare u tom svecanom trenutku i danima slavlja ??? Pominjati pare u danu slavlja ? Pa to moze samo idiot, a svi oni koji su to na mrezama pisali su bezmozgovici.
  • NS

    16.11.2021 16:57
    Na referendumu će građani sigurno odlučiti da se sruši sve izgrađeno u sns vreme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.