Mercedes traži preispitivanje "incidenta" između Hamiltona i Verstapena

Mercedes je danas zatražio preispitivanje incidenta između svog vozača Luisa Hamiltona i vozača Red Bula Maksa Verstapena u 48. krugu trke Formule 1 za Veliku nagradu Brazila.
Tom prilikom Holanđanin nije kažnjen.
Ovaj zahtev za reviziju Mercedes zasniva na "novim dokazima koji nisu bili dostpuni stjuardima u vreme donošenja odluke".
Hamilton je u tom 48. krugu pokušao da obiđe Verstapena, ali je vozač Red Bula otišao preširoko pa su obojica izletela sa staze, ali su se odmah vratili i Verstapen je zadržao prvo mesto.
 
Sudije su u toku trke saopštile da istraga zbog ovog incidenta nije potrebna.
 
Trka je nastavljena, a Hamilton je 11 krugova kasnije prestigao Verstapena i odneo pobedu.
 
Tri trke pre kraja šampionata, Hamilton ima 14 bodova zaostatka za vodećim Maksom Verstapenom iz Red Bula.
 
Naredna trka na programu je 21. novembra za Veliku nagradu Katara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.