Hamiltonu pol pozicija u Kataru, Verstapen drugi

Vozač Mercedesa Luis Hamilton starovaće sa prve pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Katara, pošto je danas ostvario najbolje vreme u kvalifikacijama.

Aktuelni šampion Formule 1 ostvario je rezultat od 1:20,827 minuta i bio je za 0,455 brži od vozača Red Bula i lidera šampionata Maksa Verstapena.

Iz drugog reda startovaće drugi vozač Mercedesa Valteri Botas i Pjer Gasli u Alfa Tauriju. 

Peto vreme imao je Fernando Alonso, a do desetog mesta su još i Lando Noris, Karlos Sainc, Juki Cunoda, Esteban Okon i Sebastijan Fetel.
 
Trka za Veliku nagradu Katara na programu je sutra od 15 časova.
 
Tri trke pre kraja šampionata, Verstapen ima 14 bodova prednosti u odnosu na aktuelnog šampiona Hamiltona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.