Đoković ipak na spisku za Australijan open

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na listi prijavljenih igrača za Australijan open.

Iako Đoković nije želeo da otkrije da li je primio vakcinu protiv korona virusa, koju su organizatori najavili kao uslov za nastup na ovom takmičenju, on je zvanično prijavljen za ovaj turnir.

Dan ranije objavljena je lista tenisera koji će od 1. do 9. januara na ATP kupu takođe u Australiji predvoditi Srbiju, a među takođe se našao Đoković.
Iako je prijavljen za turnir na kome će pokušati da dođe do svog jubilarnog 10. trofeja na takmičenju i rekordne 21. grend slem titule, ova lista je do početka samog turnira podložna izmenama.
 
Na listi prijavljenih teniserki su prva igračica sveta Ešli Barti kao i sve ostale devojke iz Top 10. Tu je i aktuelna šampionka Naomi Osaka, kao i Sofija Kenin koja je bila najbolja 2020. Na spisku od 39 imena nema Serene Vilijams.
 
Turnir u Australiji počeće 17. januara, a titulu u muškoj konkurenciji, pod uslovom da nastupi, braniće upravo Đoković.
  • Marija C.

    09.12.2021 01:17
    Misterija
    Nije nikakva tajna da li se neko vakcinisao ili nije. Zašto bi se bilo ko bojao da to javno kaže?
  • Pravilo

    08.12.2021 12:53
    ne kaze
    Ni jedno pravilo ne kaze da neko javno mora da izjavi jeli vakcinisan ili ne. Tako da Novak ima prava da cuti o tome, a oni koji nemaju pametnija posla, neka nagadjaju saznati nece
  • Бранислав

    08.12.2021 11:35
    ..Новак ће иако невакцинисан играти пошто је због медицинског изузећа лишен обавезне вакцинације...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.