VIDEO: Serhio Aguero kroz suze objavio kraj karijere zbog problema sa srcem

Argentinski fudbaler Serhio Aguero potvrdio je da završava profesionalnu fudbalsku karijeru zbog zdravstvenih problema.

Popularni "Kun" je na današnjoj konferenciji na stadionu Barselone objavio kraj karijere.

On je istakao da su mu članovi medicinskog tima savetovali da prestane da igra fudbal zbog zdravlja.

"Zdravlje je na prvom mestu, napuštam Barselonu i završavam sa profesionalnim fudbalom", poručio je Aguero na konferenciji za medije na stadionu Kamp Nou.
 
 
Da podsetimo, Kun je krajem oktobra tokom meča između Barselone i Alavesa osetio bol u grudima, a potom je primljen u bolnicu radi pregleda srca.
 
Nakon nekoliko dana provedenih na posmatranju u bolnici lekari su utvrdili da Aguero ima problema sa srcem, te mu je nakon toga savetovano da se više ne bavi profesionalnim sportom.
 
Kun, koji je jedan od najuspešniji svetskih napadača u 21. veku je tokom karijere nastupao za Indepediente, Atletiko Madrid, Mančester Siti i Barselonu, odigrao je 663 utakmice, a postigao 379 golova uz 118 asistencija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.