Rafael Nadal pozitivan na korona virus, neizvesno učešće na Australijan openu

Španski teniser Rafael Nadal objavio je da je pozitivan na korona virus.
Nadal je prethodnih dana učestvovao na egzibicionom turniru "Mubadala" u Abu Dabiju, a nakon povratka u Španiju testirao se, a test je bio pozitivan.

"Obavio sam testiranje po povratku iz Abu Dabija u Španiju i pozitivan sam na korona virus. Trenutno sam kod kuće u samoizolaciji, dobro se osećam i obavestio sam sve sa kojima sam bio u kontaktu", naveo je Nadal na svom Tviter profilu.

On je naveo i da će, s obzirom na situaciju u kojoj se našao, biti primoran da svoj kalendar analizira i da bude fleksibilniji što se tiče rasporeda turnira na kojima će učestvovati.
 
 
Nadal se nije takmičio od polufinalnog meča Rolan Garosa u kojem je poražen od Novaka Đokovića, a nakon pauze koja je potrajala više od pet meseci on je učešćem na "Mubadali" najavio svoj povratak takmičarskom tenisu.
 
Iako je prvobitno najavljeno da će Nadal igrati na prvom gren slemu sezone Australijan openu, s obzirom na to da je pozitivan na korona virus još uvek nije poznato da li će biti u prilici da nastupi na turniru koji počinje od 17. januara naredne godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Mbape napušta PSŽ posle sedam godina

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objavio je danas da će na kraju sezone napustiti ekipu iz Pariza, nakon sedam godina provedenih u klubu.