Srđan Đoković: Moj sin je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu i licemerje

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, izrazio je ogorčenje tretmanom sa kojim se njegov sin suočava u Australiji.
Đoković se trenutno nalazi u hotelu-karantinu gde čeka odluku suda u vezi sa žalbom zbog ukidanja vize i naredbe da bude deportovan.
U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasio njegov otac, Srđan, koji je između ostalog naveo da se njegov sin nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali da nikada nije bio slobodniji.
"Moj sin se noćas nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali nikada nije bio slobodniji. Od ovog trenutka, Novak je postao simbol i vođa slobodnog sveta, sveta siromašnih i potlačenih zemalja i naroda", rekao je Srđan Đoković i dodao:
 
"Moj sin Novak Đoković je pokazao da i mala, ali herojska zemlja kao što je Srbija može imati najboljeg tenisera i sportistu svih vremena i ta istina više ne može da se sakrije."
 
Srđan kaže da se Novak bori za ravnopravnost svih na svetu.
 
"Noćas ga mogu utamničiti, sutra ga mogu staviti u lance, ali istina je kao voda i ona uvek pronalazi svoj put. Novak je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu, kolonijalizam i licemerje, već se bori za ravnopravnost svih ljudi na planeti, bez obzira na njihovu boju kože, bez obzira na to kom se Bogu mole i koliko novca imaju."
  • Aleks

    10.01.2022 09:42
    Smaras covece
    Novaku svaka cast, ali ovaj covek je nesnosan. Nadobudan i umisljen nevidjeno
  • Ja

    09.01.2022 21:23
    Tvoj sin je zrtva tvoje nezajazljivosti.
  • B

    09.01.2022 20:13
    bolje Spartak nego Isus
    Mada ni Spartak nije srecno zavrsio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.