Oglasio se Đoković: Uprkos svemu, želim da ostanem i da se takmičim

Prvi reket sveta Novak Đoković oglasio se nakon što je australijski sud ukinuo odluku kojom mu je oduzeta viza.

Ipak, čitava drama još uvek nije gotova, jer ministar za pitanja imigracija Aleks Hok u utorak treba da donese odluku o tome da li će Đokoviću viza biti poništena ili ne.

Đoković je podelio fotografiju iz Melburna na kojoj su on i njegov tim, poručujući da je zadovoljan i zahvalan na tome što je sudija poništio odluku o ukidanju vize.

"Uprkos svemu što se dogodilo, želim da ostanem i želim da pokušam da se takmičim na Australijan openu. Ostajem fokusiran na to. Doleteo sam ovde da bih igrao na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred neverovatnim navijačima. Za sada ne mogu da kažem više od 'HVALA VAM' svima koji ste uz mene tokom svega ovoga i što me ohrabrujete da ostanem jak", naveo je Đoković.
 
 
Istovremeno kada se Đoković oglasio, njegova porodica u Beogradu održava konferenciju za medije. Njegov brat Đorđe Đoković poručio je da je njegov brat slobodan i da je trenirao u Australiji.
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • @ Bombon

    10.01.2022 23:24
    Bombon
    10.01.2022 • 20:50
    Čekajte znači čovek je išao zaražen među decu i ljude pri tom znajući da je zaražen? Zašto to nikoga u ovoj državi ne interesuje?

    Znas kako zrtve nasilja u porodici, navikle da je to jedini obrazac koji im je poznat, cesto budu najglasnije u odbarni onoga ko im je naudio? E, pa nema veze sto u nasoj zajednickoj kuci, gde svi doprinosimo nemamo isti tretman ali ceo zivot tako zivimo, za drugo ne znamo i kada nas kucni idol i nase zlatno tele prebije i komsiju, mi cemo da budemo sretni i da likujemo. A zlatno tele ima i drugu porodicu gde ode kada mu se cefne.
  • Podbarac

    10.01.2022 20:54
    Lopovi vode drzavu
    Videli smo sta je sudija kakva institucija.Ovi u Srbiji sude po naredjenju bruka od sudija.Sve je to zanatska radionica u Srbiji.
  • Bombon

    10.01.2022 20:50
    Čekajte znači čovek je išao zaražen među decu i ljude pri tom znajući da je zaražen? Zašto to nikoga u ovoj državi ne interesuje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.