Cicipas: Đoković učinio da izgledamo kao budale

Grčki teniser Stefanos Cicipas nije bio blag prema Novaku Đokoviću.
Cicipas je u video intervjuu rekao da je Đoković učinio da ostali teniseri izgledaju kao budale.
Grk kaže da on nikada ne bi pomislio da uradi to što je uradio Đoković.
"On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole", rekao je Cicipas i dodao:
 
"Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale."
 
Sve najvažnije vesti u vezi sa učešćem Novaka Đokovića na Australijan openu pratite na OVOM LINKU.
  • Nebitno

    15.01.2022 07:56
    Iz ličnog primera
    Bez ulaženja u velika objašnjenja, samo primer iz moje najbliže okoline. U poslednjih 10 dana u mom radnom okruženju dosta pozitivnih, više od 90% sa po tri vakcine, uglavnom Pfizer, klinička slika kao blaži grip. Ne rade. U mom porodičnom okruženju nekoliko pozitivnih, nevakcinisani, klinička slika identična. Stekao sam utisak u jednom trenutku da su nas više testirali sa tim brzim antigenskim testo, da bi većina bila pozitivna.
    Da, ja sam vakcinisan, 3 puta. Ni pre vakcinisanja a ni posle se nisam razboljevao. Niti bio pozitivan , a radio u kovidu i bio ne baš savestan u čuvanju. I vakcinisan i ne vakcinisan. Doduše, za ovih skoro 50 godina nisam nikad ni grip bolovao.
    I niš' mi više nije jasno.
    Mada mi od početka ništa nije jasno.
    Kao i ono da srednjoškolci idu svaki drugi dan u školu?
    A može 30.000 ljudi na dočeku?
    J... lud zbunjenog...
  • @Niko

    14.01.2022 13:36
    Kako moze vakser pricati o moralu. Novak Djokovic je ne samo br. 1 u tenisu, vec najmoralniji sportista ikada, a ovim cinom postao je heroj borbe protiv fasizma plandemije i vakcinastva. Covecanstvo mora pobediti zlo plandemije, kao i zagovornike, lobiste, medije koji su promovisali vakcinastvo, nasuprot zdravom razumu i naucnim dokazima, koji su u potpunosti protiv vakcinacije vezane za plandemiju (naravno ne svake vakcinacije za koje postoje neoborivi naucni dokazi da vise koristi nego steti, sto nije slucaj sa plandemijskom). Smrt fasistoma i fasizmu!
  • @kimi

    14.01.2022 13:29
    Ne moze sa na pojedinacnom ispadu nekog ko sam sebe naziva budalom ocenjivati bratstvo srpskog i grckog naroda, kao sto i neke grcke vlasti hoce da priznaju Kosovo. Grci jao narid su braca nama Srbima zato sto su jedini pored Belorusije jasno stali uz Srbiju i Srbe u najteze vreme agresije na Srbiju. Cak je i Kina bojazljivo bila na nasoj strani, a Grci otvoreno i javno, preusmeravali fasisticke nato trupe, odbijali da izvrse naredjenja, javno demonstrirali protiv nato pakta a Grcka je clanica tog pakta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.