FOTO: Đoković u avionu za Dubai

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napustio je Australiju avionom kompanije Emirejts koji leti iz Melburna za Dubai.

Đoković je napustio Australiju samo nekoliko sati nakon sudske presude.

On je fotografisan odmah po dolasku na aerodrom.

Đoković nije uspeo da uveri Federalni sud da se zaustavi njegova deportacija i dozvoli mu se da ostane u zemlji i takmiči se za desetu titulu na Australijan openu.
 
 
Sve najvažnije vesti o deportaciji Novaka Đokovića pratite na OVOM LINKU.
  • Banderaš

    16.01.2022 21:42
    @Boris
    @Boris Postovani sagovornice Boris,moj nadimak su mi dale moje prijateljice,ali nije mesto da Vam objasnjavam zbog cega,medjutim ako bas insistirate ja cu vrlo rado odvojiti vreme da Vam pokazem zbog cega sam opravdano dobio svoj nadimak i da ne trebate donositi brze zakljucke,niti da bilo koga vredjate i podcenjujete zbog imena,nadimka,izgleda ili slicno jer mozete pogresiti.
  • Dex

    16.01.2022 20:32
    @Zana
    16.01.2022 • 17:33
    "Nosis li ti masku majmune jedan,..."


    Prava je milina citati ovako kulturne komentare.
  • Zana

    16.01.2022 17:49
    Novak je Novak gde god bio,u avionu,u Melburnu,u Srbiji,u svakom smislu vaspitan i kulturan decko,Bog ce mu pomoci da prebrodi ovo izivljavanje nad njim 11 dana,mogli su da ga deportuju prvog dana a ne da ga lome psihicki i fizicki,ovo prvi put vidim i cujem,a imam dosta godina,sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.