Postoji mogućnost da Đoković učestvuje na Australijan openu sledeće godine

Australijski premijer Skot Morison ostavio je "otvorena vrata" Novaku Ðokoviću da se takmiči na Australijan openu sledeće godine.
Ova opcija je ostala otvorena uprkos tome što se svetski teniser broj jedan suočava sa automatskom trogodišnjom zabranom ulaska u zemlju.
Morison je to izjavio za australijski radio 2GB dok je Ðoković bio na putu za Dubai.
"Zabrana zaista važi tri godine, ali postoji mogućnost da se (osobi) dozvoli ulazak pod odgovarajućim okolnostima", poručio je Morison.
 
Prethodno je i australijska ministarka unutrašnjih poslova Karen Endrjuz izjavila da trogodišnja zabrana može biti ukinuta, ali da se o tome još ne razmatra.
 
Prvi igrač sveta napustio je Australiju kasno u nedelju nakon što je australijski Federalni sud potvrdio odluku vlade da mu ukine vizu, čime je okončana drama oko pravila ulaska u zemlju zbog kovida19.
 
Sve najvažnije vesti o deportaciji Novaka Đokovića pratite na OVOM LINKU.
  • v

    17.01.2022 16:13
    Napraviće izuzeće od zabrane ulaska na tri godine. Ako im ako opet poveruje....
  • ZarJe Bitno

    17.01.2022 10:24
    Vid' ovako
    Morisone, da si Džim, pa da te obožavamo do imbecilnosti, ovako, pošto si Skot, a u Srbiji izrazito ne volimo skotove, što bi kazao Bora čorba, "ostani đubre do kraja"!!!
  • Djur

    17.01.2022 09:36
    A sto nebi moglo
    Proglasiti Morisona Skota personom non gratta i zabraniti mu ulazak u Srbiju na 3 godine,a pozovite ga posle godinu dana,pa ako sme neka dodje(moze da se predomislimo i oduzmemo mu vizu)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.