Francuzi uveli obaveznu vakcinaciju, potencijalni problem za Đokovića

Ministarka sporta Francuske Roksana Maračineanu donela je odluku da će vakcina biti obavezna na svim sportskim dešavanjima u toj zemlji.
Kako je ministarka Maračineanu objavila na "Tviteru", u Francuskoj je usvojen novi zakon koji uskoro stupa na snagu.
Zakon se odnosi na obaveznu vakcinaciju za društvene događaje, gde spadaju i sportski poput Rolan Garosa, što dodatno otežava situaciju Novaku Đokoviću.
Đoković je nedavno otkrio da nije vakcinisan, a prema tumačenju novog zakona Francuske, to znači da srpski teniser neće moći da igra na Rolan Garosu ukoliko se ne vakciniše.
 
Prethodno se znalo da je potvrda o vakcinaciji obavezna i za Vimbldon i US Open, a i francuske vlasti su nedavno rekle da Đoković nikada ne bi imao tretman kakav je doživeo u Australiji.
 
Sve najvažnije vesti o deportaciji Novaka Đokovića pratite na OVOM LINKU.
  • Dada

    17.01.2022 18:56
    Kovid postaje endemicna bolest
    Covid-19 već postaje endemski i samo ce se ugrozene kategorije vakcinisati, manje vise kao sto to vec rade u prevenciji sezonskog gripa. Sa Covid-19 cemo ziveti, a sticemo imunizaciju. To, da li ce Novak biti vakcinisan ili ne bice irelevantno. Uverena sam da nijedna od zemalja koje organizuju GS nece dopustiti sebi ovakvu svinjariju kao sto su to dopustili sebi Australijanci. Posle svega, ko ce jos pozeleti da putuje tamo, ova afera ce ostaviti velike posledice po njihov turizam. Sto su trazili to su dobili.
  • Tsuigiri

    17.01.2022 17:36
    Ovo je kraj sveta kakav smo do sada poznavali. Nova era je počela.
  • Spartak

    17.01.2022 16:49
    Moze opet da proba foru sa laznim PCR testom, mozda mu u Francuskoj upali. Sekretar Gojkovic ce ponovo potvrditi da je test validan, pa ako prodje prodje. Bolje i blamaza nego vakcinacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.