Đoković bi mogao da ima problema i sa Španijom

Posle Francuske i iz Španije dolaze nove loše vesti za prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.
Srpski as je dobio zabranu u Australiji, iz Francuske stižu najave da ni na Rolan Garosu neće moći da igraju nevakcinisani igrači, a neće ni u Španiji.
Za sezonu na šljaci, kao uvertira za Rolan Garos, zakazani su turniri u Madridu i Barseloni.
"Svaki sportista koji želi da se takmiči u Španiji mora da se pridržava zdravstvenih pravila te zemlje", rekao je premijer Španije Pedro Sančes.
 
Đoković je deportovan iz Australije jer nije ispunio tamošnje uslove, što je pozdravio Španac.
 
"Ako su to pravila koja je australijska Vlada odobrila, onda moraju da se poštuju. Apsolutno poštovanje i podrška donetim odlukama", jasnu poruku je poslao Sančes.
 
Španski propisi trenutno zahtevaju od građana da imaju ili potvrdu o vakcinaciji, negativan PCR test ili potvrdu o oporavku od koronavirusa.
 
Sve najvažnije vesti o deportaciji Novaka Đokovića pratite na OVOM LINKU.
  • Posmatrac

    22.01.2022 06:55
    Prosto ko pasulj
    Vakcinisi se Djokovicu I nastavi da igras tenis. Teorije zavere ostavi za uzaludne.
  • Zebra

    18.01.2022 15:36
    Neki kažu to je lična odluka. Drugi kažu ja ne ugrožavan vakcinisane. Treći kažu vakcina ne deluje, ljudi se zaraze. Istina je verovatno sve to nekim delom. Opet, kao socijalna i društveno odgovorna bića treba da ne zaglavimo u bolnicu ili da smanjimo šansu da se to desi. Kako zbog nas tako i zbog drugih kojima je pomoc potrebnija.

    Srpski je negde biti najpametniji. Pogledajte našu istoriju i recite šta smo ki pametno uradili? Teslu i Pupina dižemo u nebo ali ni oni ne bi to napravili da su ostali ovde.
    Ponosni smo na I svetski rat, a imali smo najviše poginulih. Pobedili u II svetskom ratu a medjusobno zaratili zbog komunisticke sekte. Sad se gazimo po putevima dok se jedni bore da Srbija ne dobije novi generator tumora na Jadru.

    Onog momenta kad shvatimo da nismo zemlja Nikole Tesle već Ere Ojdanić, tad će nam biti lakše. Do tad slušajte pametne, školovane ljude, a Novaka pitajte samo za savet oko tenisa.
  • ljilja

    18.01.2022 14:01
    Komentar se nadovezuje na Ivin komentar - to se pre zvao fasizam , a sada....?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.