ZOI: Skijašica Nevena Ignjatović 43. na prvom treningu spusta

Skijašica Srbije Nevena Ignjatović ostvarila je danas 43. vreme na treningu spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.
Ona je na prvom treningu imala vreme od 1:43,25 minuta, što je skoro deset sekundi sporije od Priske Nufer iz Švajcarske. Zauzela je 43. mesto od ukupno 46 takmičarki koje su završile trening.
Pred trku u utorak na programu su još dva treninga. Ona se takmiči 15. februara.
 
Aktuelna olimpijska šampionka u spustu, Italijanka Sofija Godja je trening završila kao 12. sa 1,55 sekundi zaostatka za najboljom.
 
Ona je izjavila da je zadovoljna što je završila svoj prvi trening u Pekingu, manje od tri nedelje nakon što je povredila koleno prilikom pada na trci u Kortini d'Ampeco, 23. januara.
 
Amerikanka Mikaela Šifrin je bila deveta na treningu s vremenom 1:34,80 minuta, odnoso bila je za 1,33 sekunde sporija od Nufer.
 
Drugo vreme imala je Nemica Kira Vajdle, treće Austrijanka Kristina Šajer, a iza njih slede skijašice iz Švajcarske Korin Zuter, Mišel Gizin i Lara Gut-Behrami.
  • Odbranimo Sodros

    17.02.2022 08:33
    Bravo! Samo napred, daj najbolje od sebe sto mozes!
  • Nenad

    12.02.2022 14:37
    45
    Koliko ih je startovao?
  • Mrcke

    12.02.2022 12:48
    Žali bože para...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.