Pežo raskinuo saradnju sa Đokovićem

Francuski proizvođač automobila Pežo odlučio je da raskine saradnju sa Novakom Đokovićem, saopšteno je danas iz te kompanije.

"Informacije su tačne, nećemo nastaviti saradnju sa Đokovićem", rekao je izvršni direktor kompanije Karlos Tavares.

Pežo je u januaru, dok je trajao sudski proces u Australiji, javno saopštio da cela situacija neće uticati na njihovo partnerstvo.

Britanski mediji naveli su da je razlog raskida ugovora Đokovićev stav tokom pandemije korona virusa i njegovo mišljenje o vakcinaciji.
 
Đoković i Pežo potpisali su ugovor 2014. godine.
 
Srpski teniser je u ponedeljak i zvanično pao sa prvog mesta na ATP listi, koju sada predvodi Rus Danil Medvedev.
  • Miljana

    04.03.2022 03:36
    Novak ne čitaj ove glupe komentare,znaj da ima puno nas koji te volimo jer nam je srce prepuno ljubavi...eee kamo sreće da su svi ljudi takvi
  • Vojvodinaš

    03.03.2022 17:06
    to!
  • Andrija Šrek

    02.03.2022 10:46
    Lav
    Vozim Peugeot 3008, sjajan auto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.