Vajda napustio Đokovićev stručni štab

Dugogodišnji trener Novaka Đokovića, Marijan Vajda, nije više u timu srpskog tenisera, prenosi Sportklub.
Slovački stručnjak više od petnaest godina bio je jedan od ključnih ljudi u Novakovoj teniskoj karijeri.
 
Bio je član Đokovićevog tima pri osvajanju svih 20 Grend slem titula.
Njihova saradnja počela je pre Rolan Garosa 2006. godine, a na godinu dana su je prekinuli u periodu od aprila 2017. do aprila 2018.
Kako prenosi Sportklub, Vajda je odlučio da napusti stručni štab srpskog tenisera. 
 
Ostatak Đokovićevog tima ostaje nepromenjen: trener Goran Ivanišević, fizioterapeuti Miljan Amanović i Ulises Badio, te kondicioni trener Marko Paniki. 
 
Podsećamo da je ranije danas francuski proizvođač automobila Pežo saopštio da je odlučio da raskine saradnju sa Novakom Đokovićem.
  • Dragica

    11.03.2022 12:05
    Nole
    Mislim da preterujete ostavite čoveka na miru. On ima prravo da odlučuje o svom životu, šta mi znamo o njegovim razlozima, zbog čega se ne vakciniše.
    Uostalom sve što je postigo u životu postigo je svojim radom i podrškom porodice i nije dužan nikome da polaže račune. Država kad mu je bilo najteže nije mu pomogla a Vi prestanite dadajete za pravo da ga kritikujete.
    Sva podrška Noletu i hvala mu na trenutke radosti koje nam je donosio svojim pobedama. Pozdrav.
  • ...

    04.03.2022 16:20
    Još malo pa će moći jedino da igra na "Grand Slam Piramide Visoko".
  • Mama

    02.03.2022 10:13
    Bye
    Puno je uradio u životu za sebe i kao za Srbiju ali brate on ide nekim čudnim putevima sada. Očekujem da će biti sledeći patrijarh ako ne ode na Tibet. Žalosno. Koliko će mu Vajda faliti to će tek videti a odoše i sponzori. Šta nam to govori?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.