Ukrajinski teniser objavio prepisku sa Đokovićem: "Nadam se da će se sve smiriti uskoro"

Ukrajinski teniser Sergij Stahovski po izbijanju rata u Ukrajini vratio se u domovinu i obukao uniformu. Sada je objavio prepisku sa Novakom Đokovićem.

On je na Instagramu podelio prepisku sa Đokovićem, koji ga je kontaktirao kako bi ga upitao da li je dobro.

"Mislim na tebe, nadam se da će se sve uskoro završiti. Molim te javi mi gde bi bilo najbolje da se pošalje pomoć, finansijska ili bilo koja druga", napisa je Đoković.

Stahovski je odgovori da se nalazi u Kijevu, gde je situacija "relativno tiha". 
 
Objavu je podelio uz reči: "Hvala za podršku, Ukrajina je zahvalna". 
 
 
  • Dragan

    08.03.2022 06:21
    Ah
    Pomoć slati u Poljsku, Mađarsku,Karitasu,Nemačkoj,EU,Švedskoj,Finskoj,Švajcarskoj.Naj bitnije je kolica za bebe jer se sada dovlače u vrećama do granice Poljske.Potrebna je hrana,lekovi jer je temperatura -7°C.Inače Nadal i Federer preko svoje zajedničke humanitarne organizacije (Federer je glavi,Nadal zamenik)šalju pomoć

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.