Džejkobs potvrdio da je najbrži čovek na planeti

Italijanski atletičar Marsel Džejkobs osvojio je zlatnu medalju u trci na 60 metara na Svetskom prvenstvu u dvorani u Beogradu.

Olimpijski šampion iz Tokija na 100 metara do zlata je stigao u vremenu od 6,41 sekunde.

Džejkobs je bio za tri hiljaditinke brži od Amerikanca Kristijana Kolmana. Na pobedničkom postolju se našao još jedan Amerikanac Marvin Brejsi sa vremenom od 6,44 sekunde.

U trci 60 metara prepone zlato je osvojila Francuskinja Sirena Samba Majela. Ona je sa državnim rekordom od 7,78 sekundi stigla do zlata.
 
Divajn Čarlton sa Bahama bila je druga, takođe sa nacionalnim rekordom, koji od večeras iznosi 7,81 sekundu. Treće mesto je pripalo Amerikanki Gabrijel Kaningem sa 7,87 sekundi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.