Poznati datumi i satnica: Fudbaleri Srbije protiv Brazila i Švajcarske u večernjem terminu

Fudbalska reprezentacija Srbije će prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati 24. novembra protiv Brazila u 20 časova po srednjoevropskom vremenu na stadionu "Lusail", saopšteno je danas.
Poznati datumi i satnica: Fudbaleri Srbije protiv Brazila i Švajcarske u večernjem terminu
Foto: FoNet/AP
Srbija se nalazi u Grupi G zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a sada je poznata satnica, kao i lokacija gde će nacionalni tim odigrati svoje mečeve.
Četiri dana posle uvodnog meča sa Brazilom, izabranici selektora Dragana Stojkovića odmeriće snage sa selekcijom Kameruna. Meč je zakazan za 11 časova po srednjoevropskom vremenu na stadionu "Al Džanub", u mestu Al Vakra, blizu Dohe.
Fudbaleri Srbije će poslednji meč grupne faze odigrati protiv Švajcarske 2. decembra, ponovo u večernjem terminu od 20 sati, ali na stadionu "974".
 
Ako se Srbija plasira u osminu finala, igraće ili 5. decembra na stadionu "974" (ako bude prva u grupi) ili dan kasnije na stadionu "Lusail" ako završi na drugom mestu.
 
Oba meča su na programu od 20 časova po srednjoevropskom vremenu.
  • danilo

    08.11.2022 20:01
    svetsko prvenstvo
    Glupo je to što će se meč protiv Kameruna odigrati u 11:00 ujutru.A tada mnogi ljudi nisu kuci nego na poslu.Taj vremenski interval mi se baš nesviđa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.