Đoković eliminisan na startu Monte Karla

Novak Đoković završio je učešće na mastersu u Monte Karlu, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Španca Alehandra Davidoviča Fokine sa 3:6, 7:6, 1:6.
Đoković eliminisan na startu Monte Karla
Foto: FoNet/AP

Đoković se posle nepuna dva meseca pauze vratio na teren, ali je nakon skoro tri sata igre izgubio svoj prvi meč na svom drugom turniru u 2022. godini.

Davidovič Fokina je brejkovima u trećem i petom gemu poveo sa 4:1 na početku prvog seta, Đoković je uspeo da vrati jedan brejk i smanji na 4:3, ali je Španac novim brejkom u devetom gemu stigao do vođstva od 1:0 u setovima.

Drugi set su obeležili brejkovi, po tri su napravila obojica tenisera pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je dobio Đoković sa 7:5.
 
Odlučujući set je u potpunosti pripao trenutno 46. teniseru sveta koji je tri puta oduzeo servis Đokoviću i posle druge set lopte obezbedio plasman u osminu finala Monte Karla.
 
Davidovič Fokina će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz meča David Gofan - Danijel Evans.
  • Србија до Токија

    13.04.2022 03:07
    @realno
    Толику количину злурадости скоро нисам видео.
    Ај у сто марки да ће да претекне Надала по броју ГС.
  • realno

    12.04.2022 20:48
    Potpuno očekivano
    Ćao.
    Nema više.
    Možeš samo sanjati o 21. GS.
    A Nadal ima 21 GS.
  • Tikve sadio ...

    12.04.2022 19:58
    Žao mi je. Ustajali smo noćima bre da ga bodrimo, svađali se, vikali, psovali, radovali se.
    Onda je prvo krenuo da se petlja sa guruima a kada su ovi naši vampiri, pošast i nesreća to ukapirali pa kada su ga dohvatili i ubacili u mašinu ....
    Prošao je isto kao i SFRJ. Kao i SRJ. Kao i SCG. Kao i Srbistan. Kao i Zr-bi-ja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.