VIDEO: Jokić isključen posle sukoba sa sudijom

Košarkaši Denvera su doživeli i drugi ubedljiv poraz u plej-ofu od ekipe Golden Stejta, rezultatom 126:106.

Srpski košarkaš Nikola Jokić i ovoga puta je bio odličan, ali je morao da završi meč sredinom četvrte četvrtine kada je posle verbalnog sukoba sa sudijom dobio tehničku grešku i isključenje, prenosi Nova.rs.

Ipak, njegov dabl-dabl učinak od 26 poena 11 skokova i 4 asistencije nije adekvatno ispraćen od strane njegovih saigrača, pa je ubedljiv poraz bio neminovan.
 
Jedini koji ga je bar malo pratio je Vil Barton sa 12 poena i 10 skokova.
Na drugoj strani je proradio i Stef Kari sa 34 poena, Džordan Pul je dodao 29, a Klej Tomspon 21. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica bio je dvocifren sa 10 poena.
 
Denver je ravnopravan rival bio samo u prvom poluvremenu. Sjajno su otvorili meč, poveli sa 11 razlike i činilo se da mogu da se nose sa Golden Stejtom. Međutim, serija od 10:0 je vratila domaće u igru i u drugu četvrtinu ulaze sa samo minus jedan.
 
Ponovo ekipa iz Kolorada uspeva da napravi prednost i odlepi se na 43:31, ali tada kreće sunovrat. Raspoloženi Džordan Pul, a zatim i tandem Stef Kari-Klej Tompson prave seriju od 16:0 i donose potpuni preokret i do poluvremena prednost od šest poena.
 
 
Kada su se ekipe vratile na teren posle pauze, usledila je kanonada Voriorsa. Počeli su da pogađaju iz svih pozicija i Denver nije znao šta ga je snašlo.
 
Iako je Nikola Jokić nastavio da igra odlično, to jednostavno nije bilo dovoljno i posle tri četvrtine Denver je gubio sa 20 poena razlike.
 
Tada je Jokić morao napolje. Srpski as je fauliran pod košem, ali sudija ništa nije svirao. Srbin je potom besno reagovao i proderao se na sudiju koji mu je momentalno pokazao drugu tehničku grešku i udaljio ga sa terena.
 
Do kraja meča smo gledali revijalni meč pa je poslednja četvrtina bila bez značaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.