Zoran Terzić na klupi Rusije

Doskorašnji šef struke ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić odlučio je da prihvati poziv i preuzme selektorsko mesto na klupi Rusije.

Terzić je na poziciji selektora sa odbojkašicama Srbije ostvario vrhunske rezultate, a pre nekoliko meseci je odlučio da se povuče. 

Nakon mesec dana od odloženog potpisivanja ugovora, Rusi su objavili da će Terzić biti na čelu perspektivne generacije.

"Što se tiče selektora ženskog tima sve je vrlo jasno. Uspeli smo da potpišemo ugovor sa Zoranom Terzićem. On je, uprkos teškim vremenima, pun entuzijazma. Već je tražio da mu se dostave planovi, da sastavi listu kandidatkinja… Savez i novi selektor svesni su da je potrebno vreme kako bi se tim podigao na noge. Biće to svakako interesantno iskustvo za sve nas", otkrio je Aleksandar Jaremenko, generalni sekretar Odbojkšakog saveza Rusije, prenosi Danas.
 
Uporedo sa tim, Terzić će raditi i u klupskoj ženskoj odbojci, s obzirom na to da je od 2018. trener turskog Fenerbahčea.
  • Bojan

    08.05.2022 18:25
    ...
    @ahab
    Čovek je jedan od najuspešnijih odbojkaških selektora u istoriji koji je osvojio bukvalno sve što se može osvojiti za ovu zemlju.
    Ti si...?
  • nepametni

    08.05.2022 18:02
    da mi je dostojanstva i pameti
    ... pa neka raskine ugovor na neko vreme... razumeće ga Rusi...
  • Pura Moca

    08.05.2022 17:24
    Najzad...
    Sada moze i Putku da okači medalju oko vrata

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).