Italijanski mediji: Ibrahimović u nedelju igra poslednji meč u karijeri

Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović odigraće u nedelju poslednji profesionalni meč, tvrde italijanski novinar Pepe Di Stefano.
Di Stefano, koji prati Milan i dobro je upoznat sa dešavanjima u klubu, tvrdi da Šveđanin trpi nesnosne bolove i da je odlučio da okonča karijeru.
"Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da ćemo Zlatana poslednji put gledati na 'San Siru' u nedelju. Voleo bih da nije tako, voleo bih da me demantuje. On je moj prijatelj, ali samo Zlatan zna šta je najbolje za njega", rekao je Di Stefano.
Di Stefano tvrdi da Ibrahimović tera inat lekarima i treneru Pioliju, koji mu ne dozvoljavaju da igra, ali mu je jasno da na kraju sezone ima dve mogućnosti - da završi karijeru, ili da ode na rizičnu operaciju kolena, koja bi mu omogućila još jednu sezonu. Zlatana je pogodila i smrt njegovog prijatelja i menadžera Mina Rajole, pa uzimajući sve u obzir, Di Stefano veruje da su šanse da Zlatan igra naredne sezone svega deset odsto.
 
Ibrahimović (40) je za Milan ukupno odigrao 158 utakmica, postigao 92 gola i imao 35 asistencija. Šveđanin se u klub vratio pre dve i po godine i od tada se na 73 meča upisao u strelce 36 puta.
 
Međutim, zbog povrede kolena nije igrao ove sezone koliko je želeo, a poslednji gol je postigao u januaru ove godine.
 
Milan u nedelju na svom terenu igra protiv Atalante u 37. kolu Serije A. Trenutno je prvi na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na Inter.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).