VIDEO Iznenađenje u Somboru: Jokiću uručena nagrada posle jahanja

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić najkorisniji je igrač NBA za sezonu 2021/2022, a trofej mu je uručen u Somboru, kao iznenađenje.
Nagradu je dobio nedugo nakon što je završio jahanje u rodnom Somboru. Sačekali su ga Majkl Meloun, trener Denvera, generalni menadžer kluba iz Kolorada Tim Koneli, vlasnik franšize iz Kolorada, te Miško Ražnatović, njegov dugogodišnji menadžer.
Jokić je počeo da plače pod naletom emocija, dok su muzičari izvodili i jednu pesmu Zvonka Bogdana.
 
Uz Jokića su u tim trenucima radosti bili i supruga Natalija i ćerka Ognjena.
 
Srpski centar imao je sezonu za pamćenje, a niko nikada do njega nije uspeo da u jednoj sezoni upiše 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.
 
U noći između srede i četvrtka objavljeni su i rezultati glasanja koji pokazuju da Kamerunac Žoel Embid nije bio toliko blizu srpskom centru, tj. da glasanje nije bilo neizvesno kako su neki mislili. Jokić je na pohodu ka svom drugom trofeju Morisa Podolofa dobio 875 poena u glasanju, a njegov prvi pratilac Embid 706. Treći je bio Janis Adetokumbo sa 595.
  • Heroj

    12.05.2022 22:36
    Svetsko čudo
    Bravo Nikola, junačino, sve si nas rasplakao.
  • kasanje

    12.05.2022 11:46
    taccno otprilike
    Do sada se znalo da Jokich gaji kasacce i vozi sulke Dvokolice Ako sada jasse mora se objasniti da li je promenio hobi Ako ne jasse onda se ne zna ssta je istininito u ovoj informaciji
  • Mrcke

    12.05.2022 10:40
    ...e se nekome

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.