Đoković u finalu Rima - hiljadita pobeda za istoriju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se večeras u finale mastersa u Rimu, pošto je u dva seta pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 6:4, 6:3.
Đoković u finalu Rima - hiljadita pobeda za istoriju
Foto: FoNet/AP
Đoković je večeras stigao do 1000. pobede u karijeri.
Pre njega to je pošlo za rukom samo četvorici tenisera: Džimiju Konorsu, Rodžeru Federeru, Ivanu Lendlu i Rafaelu Nadalu.
Đoković je pobedio Ruda, 10. na ATP listi, posle sat i 43 minuta igre.
 
Đoković je na startu prvog seta, u prvom i trećem gemu, uspeo da oduzme servis protivniku i stigne do ubedljive prednosti. Do kraja seta, Rud je brejkom u osmom gemu uspeo samo da smanji rezultat.
 
U drugom setu, Đoković je u sedmom i devetom gemu oduzeo servis Norvežaninu i stigao do sigurne pobede.
 
Đoković će se u sutrašnjem finalu boriti za svoju 38. masters titulu u karijeri. U finalu, Đoković će igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa.
  • Dragan

    15.05.2022 07:17
    Ah
    To smeće od sporta više niko ne prati.Koliko je popularan govori broj mladih asova.Taj sport umire a diduše nije dugo ni trajao oko 50g (pre nije bio ni olimpijski sport jer je bio važan novac).Ah i Tuđman je voleo tenis zar ne.
  • 1000

    15.05.2022 01:13
    to bre
  • Sasa

    15.05.2022 00:05
    ...
    A što sad niko ne spominje vakcine, i sve ono o čemu ste pisali
    Sram vas bilo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.