Kecmanović u trećem kolu Rolan Garosa, Đere ispao

Miomir Kecmanović plasirao se danas u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Aleksandera Bublika iz Kazahstana sa 3:1 po setovima 4:6, 7:5, 6:2, 6:1.
 Kecmanović u trećem kolu Rolan Garosa, Đere ispao
Foto: FoNet/AP
Kecmanović, 31. teniser sveta, pobedio je Bublika, 42. na ATP listi, posle dva sata i 16 minuta igre.
Kazahstanac je do vođstva stigao zahvaljujući brejku u 10. gemu prvog seta. Kecmanović je izjednačio nakon brejka u 11. gemu drugog seta.
Do preokreta i pobede stigao je zahvaljući odličnoj igri u trećem i četvrtom setu. U njima je Kecmanović čak šest puta oduzeo servis protivniku, dozvolivši Bubliku da napravi svega jedan brejk.
 
U trećem kolu Kecmanović će igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je danas pobedio još jednog tenisera Srbije - Lasla Đera sa 3:0 po setovima 6:3, 6:4, 6:3.
 
Đere, 56. na ATP listi, poražen je od drugog tenisera sveta posle dva sata i 37 minuta igre.
 
On je u sva tri seta po jednom uspeo da napravi brejk, dozvolivši Rusu da mu sedam puta oduzme servis, i tako stigne do sigurne pobede.
 
Prva dva seta Medvedev je sa po dva brejka rešio u svoju korist i tako stigao do sigurnog vođstva. U trećem setu, Đere je tri puta izgubio svoj servis, u prvom, trećem i devetom gemu, i tako zavržio ovogodišnja učešće na Rolan Garosu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).